In fiecare an, ne dorim noi ornamente si decoratiuni pentru Craciun. Fiind perioada cea mai asteptata atat de parinti cat, mai ales, de copii, este de la sine inteles de ce deseori vrem ca si casa noastra sa fie in tendinte. In ciuda faptului ca decorarea unei locuinte pentru Craciun necesita foarte mult timp si efort, exista si alternative pe care le poti utiliza, astfel incat sa reduci toate costurile posibile. Daca esti curios despre acestea, ramai cu noi si hai sa le descoperim impreuna!

  1. Picturi autoadezive

De departe cele mai usor de utilizat, picturile autoadezive pot fi rapid aplicate, cat mai ales, dezlipide de pe perete. In perioada Craciunului, daca livingul tau este simplu si alb, te poti indrepta spre o astfel de modalitate prin care sa imbogatesti incaperea in care tu si cei din jurul tau isi vor desface cadourile in dimineata de Craciun.

Dintre picturile autoadezive, este recomandat sa le alegi pe cele care dispun de figuri, simboluri  si alte elemente tipice pentru sarbatori. Spre exemplu, reni, globuri, stelute sau brazi impodobiti, pe oricare i-ai alege cu siguranta te vor face sa te bucuri mai mult de spiritul Craciunului.

Pe de alta parte, in cazul in care te intereseaza sa pastrezi pictura autoadeziva pentru o perioada mai mare de timp, te poti orienta spre una care sa nu reprezinte in mod direct Craciunul, ci una cu tenta neutra.

solutii-pentru-pereti-decor-craciun2

  1. Tablouri

Cu siguranta, pe toata durata anului ai in casa diverse tablouri pe care le schimbi, din cand in cand, cu altele. Ei bine, pe perioada Craciunului este de asteptat ca si cuiele sa reprezinte punctul de sprijin pentru unele caracteristice, astfel incat intreaga ta locuinta sa prinda viata si sa fie foarte bine reprezentata din punct de vedere ornamental. Prin aceasta metoda, peretii tai se vor bucura de „vesminte noi”, iar rezultatul va fi cu siguranta peste asteptari.

adelaparvu-com-despre-casa-cu-interior-clasic-polonia-frumos-decorata-de-craciun-foto-aneta-tryczynska-weranda-4

  1. Brad de Craciun inedit

Pentru cei mai creativi si ingeniosi dintre noi, exista anumite metode mult mai interesante prin care putem sa cream un brad de Craciun. Spre exemplu, tendinta actuala este de a construi un brad din alte materiale pe care sa il dispunem pe perete, precum cateva bucati de lemn de diferite dimensiuni. In timpul anului, acestea pot fi utilizate pe post de biblioteca, iar iarna pe post de suport pentru luminite si globuri de Craciun.

decoratiune-rustica-de-perete-pentru-craciun-din-palet-lemn-si-globuri

Categorii: Interior

Articole similare

Interior

Adopta stilul shabby chic in dormitorul tau

Pana in 2017, domeniul amenajarilor interioare se poate mandri cu foarte multe stiluri de design interior, care mai de care mai pliabile chiar si pe cele mai inalte standarde. Indiferent daca deja am gasit stilul Citește mai mult…

Interior

Stilul country in propria ta locuinta

Liniste si calm – acestea sunt cele doua elemente fundamentale ale stilului country, stilul care reuseste intotdeauna sa ne incante prin aspectele sale extrem de interesante, jucause si cu o tenta istorica. Daca te-ai uitat Citește mai mult…

Interior

Cum sa integrezi peretii despartitori de apa in livingul tau

Designul de interior este un domeniu extrem de versatil, in care schimbarea este laitmotivul predestinat. Daca anul trecut predominau culorile tari, anul acesta lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care si perspectiva este diferita. Asa cum Citește mai mult…