Daca un lucru nu se va schimba niciodata in amenajarile interioare, acesta va fi cu siguranta categorisirea non-culorilor (negru si alb) in persistente de-a lungul anilor ca fiind cele doua nuante ce se preteaza oricarui stil. Indiferent de dimensiuni sau marimi, atat negrul cat si albul sunt perfecte pentru a se integra in orice locuinta, iar rezultatele sunt deosebite. Bineinteles, este foarte important sa se ia in calcul modul in care acestea sunt utilizate, insa aspectul central este ca se pot utiliza oricand. Te-ai gandit vreodata cum sa utilizezi negrul in propria bucatarie? Daca esti interesat sa vezi cum poti pune acest lucru in aplicare, fii cu ochii pe urmatoarele paragrafe!

  1. Stilul bucatariei

Dintotdeauna, bucataria a fost mobilata urmand un stil din ce in ce mai linistit si mai cald. In ceea ce priveste momentul actual, lucrurile s-au mai schimbat, motiv pentru care astazi te poti bucura de utilizarea culorii negru in propria ta bucatarie. Stilul caracteristic este cel minimalist, cu cat mai putine elemente, insa unele in care sa iti pui amprenta si pe care sa le scoti in evidenta. Daca te gandesti vreodata de unde isi are originea aceasta nonculoare, raspunsul este simplu si rapid – decorurile nordice sunt cele in care culoarea negru este cel mai des folosita in bucatarie!

  1. Finisajele colorate in negru

Contrastele in bucatarie sunt ca sarea si piperul. De altfel, e cu totul si cu totul altceva cand vezi faianta in nonculori, mozaic (inclusiv cel din sticla) dispus in mod aleatoriu, piatra naturala, caramida aparenta si vopsea cu efect de tabla de scris. Cu ajutorul acestora, rezultatul este unul fenomenal, atat modern cat si minimalist si exclusivist.

  1. Mobilier negru (in totalitate)

In cazul in care iti doresti sa transformi bucataria ta intr-o incapere cu adevarat accentuata, este ideal sa utilizezi un mobilier care este negru (in totalitate). Cu toate acestea, inainte de a face o astfel de achizitie, este ideal sa iei in calcul ca si spatiul pus la dispozitie sa fie vast, astfel incat mobila neagra sa nu-l reduca sau limiteze.

Aditional, lumina este un alt element la fel de important, intrucat spatiul va fi cu atat mai mare cu cat va fi mai luminos. Prin intermediul acestor sfaturi, bucataria ta va cuprinde un stil minimalist, placut si linistit, fiind totodata si modern. Depinde doar de tine care vor fi alegerile pe care le vei face in fiecare incapere, insa rezultatul este garantat.

Articole similare

Interior

Adopta stilul shabby chic in dormitorul tau

Pana in 2017, domeniul amenajarilor interioare se poate mandri cu foarte multe stiluri de design interior, care mai de care mai pliabile chiar si pe cele mai inalte standarde. Indiferent daca deja am gasit stilul Citește mai mult…

Interior

Stilul country in propria ta locuinta

Liniste si calm – acestea sunt cele doua elemente fundamentale ale stilului country, stilul care reuseste intotdeauna sa ne incante prin aspectele sale extrem de interesante, jucause si cu o tenta istorica. Daca te-ai uitat Citește mai mult…

Interior

Cum sa integrezi peretii despartitori de apa in livingul tau

Designul de interior este un domeniu extrem de versatil, in care schimbarea este laitmotivul predestinat. Daca anul trecut predominau culorile tari, anul acesta lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care si perspectiva este diferita. Asa cum Citește mai mult…