In zilele noastre, aspectul casei joaca un rol extrem de important, atat in modul in care ne percepem noi, pe noi insine, cat si in modul in care suntem perceputi de catre ceilalti. Pe cat de frumoasa ar putea sa fie casa visurilor noastre, pe atat de piperata va fi factura de final. In cazul in care te ghidezi mai mult spre investitii de lunga durata, te-ar putea tenta urmatoarele patru combinatii de faianta care sa nu aiba trecere de-a lungul timpului!

Stil sobru

Incepem clasificarea noastra cu stilul sobru, respectiv cel format din nonculori – alb si negru, intre care poti adauga si gri. In ciuda faptului ca, la prima impresie, rezultatul este unul rigid si inchistat, adevarul este cu totul si cu totul altul. Astfel, daca te ghidezi spre un aspect elegant, poti sa alegi dintre:

  • Stilul tablii de sah, prin intermediul unor placi de gresie alba si neagra;
  • Gresie neagra si mata, alaturi de faianta alba;
  • Tablouri care sa infrumuseteze si sa incalzeasca incaperea.

677_1951_prd

Stil modern

Urmatoarea combinatie are in vedere un stil mai putin rigid, indreptandu-se catre unul vesel, dinamic si plin de energie. Pentru a obtine rezultatul final, ghideaza-te dupa:

  • Gresie verde cu faianta galben;
  • Gresie si faianta in culori alternante, rosu intens si portocaliu.

ambient-baie-cu-gresie-si-faianta-verde-calipso-opoczno-2

Stil rustic

In cazul in care esti orientat catre un alt tip de amenajare, respectiv cel regasit mai mult in cabane si in casele facute din lemn, stilul rustic este alegerea perfecta pentru tine. Indiferent de spatiul de care dispui, te poti inspira din acest stil, prin intermediul urmatoarelor combinatii de faianta:

  • Utilizarea placilor ceramice asemanatoare cu lemnul, piatra de rau, parchetul sau marmura;
  • Orientarea spre placile ceramice simple si uniforme;
  • Utilizarea placilor de faianta de culoare maro, bej sau crem.

undefasa-padua

Stilul nonconformist

Acest stil este aplicabil persoanelor care doresc sa isi manifeste personalitatea si in cadrul locuintei in care isi duc traiul. Pentru a putea pune in aplicare acest stil, este recomandat sa nu te abati de la majoritatea culorilor vibrante, pe care sa le pui in valoare prin intermediul placilor de ceramica. Printre aceste combinatii de faianta, se numara si:

  • Placile de faianta in  culori rosu si verde, plasate in mod alternativ si combinate cu placi de culoare alba;
  • Placile de culoare mov, alaturi de unele galbene, care vor improspata si mentine locuinta ta mult mai fresh, pentru o perioada mult mai lunga de timp.

faianta-bucatarie-519a1404a2721

Oricare dintre stilurile de amenajari cu faianta prezentate mai sus pot fi implementate si utilizate, intr-un mod in care iti va face investitia mult mai durabila.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Interior

Adopta stilul shabby chic in dormitorul tau

Pana in 2017, domeniul amenajarilor interioare se poate mandri cu foarte multe stiluri de design interior, care mai de care mai pliabile chiar si pe cele mai inalte standarde. Indiferent daca deja am gasit stilul Citește mai mult…

Interior

Stilul country in propria ta locuinta

Liniste si calm – acestea sunt cele doua elemente fundamentale ale stilului country, stilul care reuseste intotdeauna sa ne incante prin aspectele sale extrem de interesante, jucause si cu o tenta istorica. Daca te-ai uitat Citește mai mult…

Interior

Cum sa integrezi peretii despartitori de apa in livingul tau

Designul de interior este un domeniu extrem de versatil, in care schimbarea este laitmotivul predestinat. Daca anul trecut predominau culorile tari, anul acesta lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care si perspectiva este diferita. Asa cum Citește mai mult…